Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/christinnapedersen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/christinnapedersen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/christinnapedersen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Lej en bil - christinnapedersen sports blog
Lej en bil - christinnapedersen sports blog
144
post-template-default,single,single-post,postid-144,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Lej en bil

Lej en bil

Står du og har et behov for at leje en bil i en periode? Midtjysk biludlejning gør det nemt og billigt at leje en bil, og det uanset hvilken bil du står og mangler, samt uanset om du gerne vil leje en bil som privat kunde eller som erhvervsleje. Midtjysk biludlejning er bosat i Herning, og beskæftiger sig dermed primært med biludlejning i Herning og omegn, men alle, der har mulighed for afhentning af bil i Herning kan leje.

Hvilken bil mangler du?

Står du overfor en flytning eller har du måske bare akut brug for en ekstra bil i et par dage, så har Midtjysk biludlejning, lige bil til dig. Og det gælder uanset hvilke behov du har til din leje bil. Du kan bl.a. leje følgende biler:

 

  • Mikrobiler
  • Stationcar
  • Special biler
  • Flyttebiler
  • Minibusser
  • Trailer

 

Når du lejer en bil her, sker det på dagsbasis. På den måde kan du leje en bil lige præcis det antal dage du har behov for, og slipper derfor for at betale overpriser for længere perioder, hvor du alligevel ikke har behov for bilen. Dagsleje gælder fra kl. 8:00 til næste dag kl. 7:30. Afhentning af bilen sker typisk inden for normal åbningstid, men der er også mulighed for at lave special aftaler, hvis dette skulle blive nødvendigt. Aflevering af bilen kan derimod ske hele døgnet rundt, hvilket giver dig som kunde stor fleksibilitet.

Når du lejer en bil ved Midtjysk biludlejning for du de første 100 km inkluderet i dagsprisen, hvilket dækker de flestes behov for en dags kørsel. Har du behov for at køre længere, kan man altid tilkøbe ekstra kilometer.

Få en oplevelse

Selvom du ikke står og mangler en ekstra bil, kan du dog med fordel alligevel aflægge Midtjysk biludlejning et besøg, hvis du drømmer om at få en oplevelse eller måske imponere venner eller familie med bil lidt udover det sædvanlige. Der er nemlig også mulighed for at leje special biler, der gør lidt ekstra ud af køreoplevelsen. Disse kan ligeledes lejes på dagsbasis, hvilket kunne være en sjov familieaktivitet, hvor de små ville få sig en kæmpe oplevelse, eller en sjov dag med drengene, hvor der skal brændes benzin af.

Mulighederne for at leje bil er mange. Så mangler du en bil eller vil du gerne have en god oplevelse, så tag snart et smut forbi Herning.

 

No Comments

Post A Comment